Ook interessant

Wil je meer nieuws lezen over interessante onderwerpen kijk dan eens op een van onderstaande sites

www.wnf.nl

www.docukit.nl

www.nederlandschoon.nl

 

Een nieuw Mr Finney-boek: ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’

Mr Finney gaat weer nieuwe avonturen beleven! Vanaf dinsdag 5 november is er een nieuw boek: Mr Finney en het raadsel in de bomen.

Lees verder

Mr Finney in het theater!

Er is nu ook een musical van Mr Finney die je samen met je hele familie kunt bezoeken. In de musical beleeft Mr Finney met zijn vrienden een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee.

Lees verder

Mr Finney de Opera

Je kunt Mr Finney niet alleen lezen, je kunt hem nu ook horen! Er is een prachtige opera van Mr Finney en de wereld op zijn kop.

Lees verder

Doe samen met jouw school mee aan de landelijke voorleesactie van Mr Finney op 11-11-11

Bekende Nederlanders, burgemeesters, ondernemers, docenten, en ouders lezen voor uit het tweede Mr Finney boek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Doe jij ook mee met jouw school?

Lees verder

Prijsuitreiking Mr Finney wedstrijd

Honderden kinderen deden mee aan de Mr Finney prijsvraag ter ere van de presentatie van De Mr Finney Tijdmeester. Twintig winnaars ontvingen een bijzondere prijs.

Lees verder

Doe samen met jouw school mee aan de landelijke voorleesactie van Mr Finney op 11-11-11

Net als vorig jaar begint de Dag van de Duurzaamheid weer met een landelijke voorleesactie van Mr Finney. Iedereen die wil kan meedoen en voorlezen uit het boek ‘Mr Finney en de andere kant van het water’ van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Haal je juf, meester, papa of mama nu over om mee te doen! Na het voorlezen ga je samen met hen en de klas in gesprek over hoe we op een goede manier met de aarde om kunnen gaan.


Meld je nu aan via www.dagvandeduurzaamheid.nl/voorleesactie. Naast de voorleesactie kan jouw school kiezen om andere duurzame acties op, in of bij de school te doen. Zo kan de school inzamelpunt worden van elektrische apparaten en spaarlampen met Wecycle, voordelig WijWillenZon zonnepanelen voor het schooldak bestellen, de petitie tekenen voor de Groene Generatie, een Tassenbol plaatsen voor hergebruik van plastic tassen en kiezen uit boeken over duurzaamheid en klimaat.

17 oktober 2011

Vergaderen