Ook interessant

Wil je meer nieuws lezen over interessante onderwerpen kijk dan eens op een van onderstaande sites

www.wnf.nl

www.docukit.nl

www.nederlandschoon.nl

 

Een nieuw Mr Finney-boek: ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’

Mr Finney gaat weer nieuwe avonturen beleven! Vanaf dinsdag 5 november is er een nieuw boek: Mr Finney en het raadsel in de bomen.

Lees verder

Mr Finney in het theater!

Er is nu ook een musical van Mr Finney die je samen met je hele familie kunt bezoeken. In de musical beleeft Mr Finney met zijn vrienden een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee.

Lees verder

Mr Finney de Opera

Je kunt Mr Finney niet alleen lezen, je kunt hem nu ook horen! Er is een prachtige opera van Mr Finney en de wereld op zijn kop.

Lees verder

Doe samen met jouw school mee aan de landelijke voorleesactie van Mr Finney op 11-11-11

Bekende Nederlanders, burgemeesters, ondernemers, docenten, en ouders lezen voor uit het tweede Mr Finney boek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Doe jij ook mee met jouw school?

Lees verder

Prijsuitreiking Mr Finney wedstrijd

Honderden kinderen deden mee aan de Mr Finney prijsvraag ter ere van de presentatie van De Mr Finney Tijdmeester. Twintig winnaars ontvingen een bijzondere prijs.

Lees verder

Prijsuitreiking Mr Finney wedstrijd

“Als we voor elke baby die wordt geboren een boom planten, zijn er altijd bomen en is er altijd zuurstof.” Met dit idee won Sanne de Lange (11) de SUPERprijs: zij gaat met tien vriendjes en vriendinnetjes een dag naar een dierentuin naar keuze. Sanne en nog twintig winnaars ontvingen ook de eerste exemplaren van De Tijdmeester uit handen van prinses Laurentien en Sieb Posthuma. Deze water- en energiewekker van Mr Finney helpt je om bewust met water en energie om te gaan. Bijvoorbeeld tijdens het douchen, tandenpoetsen of computeren. Hij houdt precies bij hoe lang je daarmee bezig bent. Daar word je vanzelf zuiniger van.

 

Alle winnaars waren samen met hun familie aanwezig bij het evenement ‘Heb je even Tijd?’ op woensdag 28 september in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Tijdens ''''Heb je even Tijd?'''' mochten de winnaars over hun idee of vraag vertellen. Daarna gingen zij samen met een aantal volwassenen in gesprek over hoe wij beter kunnen omgaan met de aarde en elkaar. Met hun slimme vragen en creatieve ideeën hebben zij de volwassenen flink aan het denken gezet. 


De twintig winnaars van de Mr Finney prijsvraag zijn:

Robin van den Berg
Mellanie Hoogteyling
Davvin Kamphorst
Gea van der Wal
Emiel Pels
Olav Wegereef
Michelle Broekhuijsen
Suzanne
Melinda Eissens
Noa Bergsma
Benthe Bos
Joanna Sandbrink
Sanne de Lange
Pien Provoost
Tim Rubens
Sterre Geerts
Lex Kraan
Thorben Wijnveen
Nynke Meijer
Laila Veenker

17 oktober 2011

Oceanen