Ook interessant

Wil je meer nieuws lezen over interessante onderwerpen kijk dan eens op een van onderstaande sites

www.wnf.nl

www.docukit.nl

www.nederlandschoon.nl

 

Een nieuw Mr Finney-boek: ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’

Mr Finney gaat weer nieuwe avonturen beleven! Vanaf dinsdag 5 november is er een nieuw boek: Mr Finney en het raadsel in de bomen.

Lees verder

Mr Finney in het theater!

Er is nu ook een musical van Mr Finney die je samen met je hele familie kunt bezoeken. In de musical beleeft Mr Finney met zijn vrienden een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee.

Lees verder

Mr Finney de Opera

Je kunt Mr Finney niet alleen lezen, je kunt hem nu ook horen! Er is een prachtige opera van Mr Finney en de wereld op zijn kop.

Lees verder

Doe samen met jouw school mee aan de landelijke voorleesactie van Mr Finney op 11-11-11

Bekende Nederlanders, burgemeesters, ondernemers, docenten, en ouders lezen voor uit het tweede Mr Finney boek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Doe jij ook mee met jouw school?

Lees verder

Prijsuitreiking Mr Finney wedstrijd

Honderden kinderen deden mee aan de Mr Finney prijsvraag ter ere van de presentatie van De Mr Finney Tijdmeester. Twintig winnaars ontvingen een bijzondere prijs.

Lees verder

Mr Finney de Opera

April 2013

Je kunt Mr Finney niet alleen lezen, je kunt hem nu ook horen! Er is een prachtige opera van Mr Finney en de wereld op zijn kop. In de opera beleeft Mr Finney, net als in de boeken, spannende avonturen met zijn vriendinnetje Pinky Pepper. In zijn FinMobiel gaat hij op zoek naar het raadsel van de vlag op de bodem van de IJszee. Tijdens zijn reis leert hij de schoonheid van de wereld kennen, maar ontdekt ook dat de wereld niet overal even mooi is. En om het raadsel van die vlag op te lossen, komt hij erachter dat vragen stellen helpt.

Op het podium van Mr Finney de Opera zie je zingende dieren, muzikanten en een dirigent die de maat aangeeft. Er wordt tijdens de voorstelling niet gepraat maar gezongen, want het is opera. Want zoals Mr Finney zegt in de opera: ‘zingen geeft meer kleur aan wat je zegt!’

Heb je dit vrolijke, betoverende, muzikale avontuur gemist, maar wil je toch een klein stukje horen? Bekijk dan hier een filmpje.

Wil je het meezinglied of de knutselplaat van Mr Finney de Opera downloaden? Kijk dan op deze website .

5 april 2013

Vergaderen