Ook interessant

Wil je meer nieuws lezen over interessante onderwerpen kijk dan eens op een van onderstaande sites

www.wnf.nl

www.docukit.nl

www.nederlandschoon.nl

 

Een nieuw Mr Finney-boek: ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’

Mr Finney gaat weer nieuwe avonturen beleven! Vanaf dinsdag 5 november is er een nieuw boek: Mr Finney en het raadsel in de bomen.

Lees verder

Mr Finney in het theater!

Er is nu ook een musical van Mr Finney die je samen met je hele familie kunt bezoeken. In de musical beleeft Mr Finney met zijn vrienden een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee.

Lees verder

Mr Finney de Opera

Je kunt Mr Finney niet alleen lezen, je kunt hem nu ook horen! Er is een prachtige opera van Mr Finney en de wereld op zijn kop.

Lees verder

Doe samen met jouw school mee aan de landelijke voorleesactie van Mr Finney op 11-11-11

Bekende Nederlanders, burgemeesters, ondernemers, docenten, en ouders lezen voor uit het tweede Mr Finney boek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Doe jij ook mee met jouw school?

Lees verder

Prijsuitreiking Mr Finney wedstrijd

Honderden kinderen deden mee aan de Mr Finney prijsvraag ter ere van de presentatie van De Mr Finney Tijdmeester. Twintig winnaars ontvingen een bijzondere prijs.

Lees verder

Een nieuw Mr Finney-boek: ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’

5 november 2013

Mr Finney gaat weer nieuwe avonturen beleven! Vanaf dinsdag 5 november is er een nieuw boek: Mr Finney en het raadsel in de bomen.

Om dit te vieren overhandigen schrijfster Laurentien van Oranje en illustrator Sieb Posthuma op 5 november het eerste exemplaar aan Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten. Dit gebeurt midden in het herfstachtige bos. Want Natuurmonumenten is er om goed voor bomen en de natuur te zorgen. En ze willen dat zoveel mogelijk kinderen genieten van de natuur. Tijdens deze middag gaan ook kinderen in gesprek met volwassenen die in hun werk veel te maken hebben met het bos. Ze gaan samen praten over waarom het bos zo belangrijk is voor de natuur en mensen. En over wie er nu eigenlijk voor het bos moet zorgen.

Waar gaat het boek over?
In dit boek is het herfst en Mr Finney is op weg naar het bos. Onderweg komt hij zijn vriend Eekhoorn tegen, die beukennootjes aan het verzamelen is. Maar waarom heeft hij er zo veel? Hebben de andere dieren nu nog wel genoeg? In dit nieuwe avontuur ontdekken Mr Finney en zijn vrienden hoe ze door te delen beter met elkaar en met de aarde om kunnen gaan.

Wil je meer weten over het nieuwe boek? Kijk dan op deze website

5 november 2013

Afval